Ashanger Cirkels Forever In My Heart, No longer By My Side - Opa Grandpa RVS Goudkleurig (incl ketting) graveerbaar

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze Forever In My Heart, No longer By My SIde ashanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen. De hanger en de ketting zijn van edelstaal (RVS) gemaakt en zullen daardoor lang mooi van kleur blijven.
De hanger wordt standaard met de getoonde ketting van 50cm geleverd.
Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 32,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger forever in my heart...opa (incl ketting) (867)

Maximaal 25 tekens

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €20,-
  • Uw bestelling wordt ---datum--- verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren*.

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze Forever In My Heart, No longer By My SIde hanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Er wordt een ketting van 50cm bij de hanger geleverd. De ashanger heeft een doorsnede van 27mm. 

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Ashanger Cirkels Forever In My Heart, No longer By My Side - Opa Grandpa RVS Goudkleurig (incl ketting) graveerbaar?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Ashanger Cirkels Forever In My Heart, No longer By My Side - Opa Grandpa RVS Goudkleurig (incl ketting) graveerbaar heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: ashanger Forever In My Heart opa , assieraad grandpa, as hanger inclusief ketting, voordelige gedenksieraad, no longer by my side opa
Meer informatie
Product NaamAshanger Cirkels Forever In My Heart, No longer By My Side - Opa Grandpa RVS Goudkleurig (incl ketting) graveerbaar
Art.nr.ashanger forever in my heart...opa (incl ketting) (867)
KleurGoudkleurig
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsashanger Forever In My Heart opa , assieraad grandpa, as hanger inclusief ketting, voordelige gedenksieraad, no longer by my side opa
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!