Ashanger Kleine Bloem RVS Zilverkleurig

Deze Ashanger Kleine Zilverkleurige Bloem is een mooi sieraad om uw dierbare altijd bij u te dragen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven. De ashanger heeft een doorsnede van 17mm.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u eventueel bij ons bestellen.
Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 25,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger zilverkleurig klein bloem JJ001 (107)
  • Gratis* verzending bij een order vanaf €20,-
  • Uw bestelling wordt ---datum--- verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren*.

Deze Ashanger Kleine Zilverkleurige Bloem is een mooi sieraad om uw dierbare altijd bij u te dragen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven. Deze hanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u er eventueel bij bestellen. De ashanger heeft een doorsnede van 17mm. Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Ashanger Kleine Bloem RVS Zilverkleurig?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Ashanger Kleine Bloem RVS Zilverkleurig heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: ashanger bloemetje kopen, voordelig crematie sieraad bloem kopen, ashangers bloem goedkoop, assieraad hartje rvs voor as overledene, ashangertje voor as van overledene
Meer informatie
Product NaamAshanger Kleine Bloem RVS Zilverkleurig
Art.nr.ashanger zilverkleurig klein bloem JJ001 (107)
KleurZilverkleurig
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsashanger bloemetje kopen, voordelig crematie sieraad bloem kopen, ashangers bloem goedkoop, assieraad hartje rvs voor as overledene, ashangertje voor as van overledene
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan