Ashanger Goudkleurige Memory Locket Medaillon met Eigen Foto RVS kopen

Ashanger Goudkleurige Memory Locket Medaillon met Eigen Foto RVS

Ashanger Goudkleurige Memory Locket Medaillon met Eigen Foto RVS

Deze ashanger/ memory locket heeft zowel een askamer als een ruimte om memory bedels in te doen. In deze medaillon zullen wij de gewenste foto plaatsen. Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze ashanger Medallion is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven. De ashanger heeft een doorsnede van 30mm.
U kunt er eventueel ook nog memory bedeltjes in het medaillon doen. Er kunnen maximaal 6 bedels in de locket. Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u eventueel bij ons bijbestellen. 

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 35,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger foto memory medaillon goudkleurig (501)

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, jpeg, png, gif

Maximaal 50 tekens

Deze ashanger/ memory locket heeft zowel een askamer als een ruimte om memory bedels in te doen. In deze hanger plaatsen wij de gewenste foto en u kunt er eventueel een paar memory locket bedeltjes in doen om uw geliefde, familielid of huisdier te herdenken.Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze hanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u eventueel bij ons bijbestellen. De ashanger heeft een doorsnede van 30mm.
De hanger is exclusief de bedels.

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Meer informatie
Product NaamAshanger Goudkleurige Memory Locket Medaillon met Eigen Foto RVS
Art.nr.ashanger foto memory medaillon goudkleurig (501)
KleurGoudkleurig
tagsashanger medaillon , assieraad, as hanger, gedenksieraad, ashanger floating locket
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan