Facebook Pixel

Cuoio Brede Sleutelhangers - 15mm

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina

Cuoio Armbanden

Een Cuoio armband of sleutelhanger bestaat uit een mooie band van een zeer mooi leder of suede die u decoreert met enkele mooie schuivers. Er is keuze uit meer dan 130 armbanden en sleutelhangers en enkele honderden mooie sliders. Er zijn brede en smalle armbanden die enkel, dubbel of driedubbel om de pols gewikkeld kunnen worden. De brede sliders zijn bedoeld voor de armbanden en sleutelhangers van 15mm breed en de smalle sliders voor de armbanden en sleutelhangers van 8mm. Wij kunnen ook een mooie fotoslider voor uw Cuoio armband of sleutelhanger maken. U heeft dan een mooie armband met foto...of meerdere foto's (bijvoorbeeld van familie, huisdieren of vrienden)!


Voor welke polsmaat is de Cuoio Armband geschikt?

Wij hebben armbanden voor elke polsmaat. Een standaard Cuoio armband past op elke pols van 16 tot 20 cm omtrek. Voor een pols van 18 tot 24 cm kiest u de 'large' armbanden.


Verkoopt u ook de Cuoio Sleutelhangers?

Ja wij bieden zowel de smalle als de brede modellen aan. Klik hier voor het assortiment.


Hoeveel sliders passen er op een armband of sleutelhanger?

Op een smalle armband met enkele wikkel: 4
Op een smalle armband met dubbele wikkel: 8
Op een brede armband met enkele wikkel: 3
Op een brede armband met dubbele wikkel: 5
Op een smalle sleutelhanger: 4
Op een brede sleutelhanger: 3


Wat moet ik weten over de fotosliders?

Wij kunnen een mooie fotoslider voor u maken zodat u een mooie armband met foto kunt maken. Zodra u een fotoslider in de winkelwagen plaatst wordt er aan u gevraagd om een foto mee te sturen en een slider-type te kiezen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst en betaald zullen wij de foto passend maken en samen met een doorzichtige bolle cabochon op de slider plaatsen. Zorg dat het gezicht van de persoon of de kop van uw huisdier volledig en een beetje van de rand af op de foto staat. Wij zullen hier vervolgens een ronde afdruk uitsnijden. Bestelt u een slider voor een sleutelhanger? Laat dit dan per email aan ons weten, zodat wij de foto anders (een kwartslag gedraaid) op de slider kunnen bevestigen en u een mooie sleutelhanger met foto kunt samenstellen.


Wat is de richtprijs van een Cuoio Armband?

De richtprijs voor een complete CUOIO armband is tussen €15 en €30 euro, dus ook leuk om iemand cadeau te geven!