Ashangers - Kies uw ashanger of assieraad ketting

Kies uit onze grote collectie mooie assieraden. Wij adviseren om de schroefsluiting van het gedenksieraad of ashanger rvs na het vullen altijd vast te zetten met een heel klein druppeltje lijm. Vergeet u niet een ketting bij uw as hanger rvs te bestellen?
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 473

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ashanger Bar Strass Zirkonia RVS
  Aanbiedingsprijs € 20,95 Normale prijs € 23,95
 2. As Hanger Hart in Hart RVS
  Aanbiedingsprijs € 21,95 Normale prijs € 23,95
 3. Ashanger Duif RVS
  € 23,95
 4. As Hanger Bar Three Strass RVS
  Aanbiedingsprijs € 21,95 Normale prijs € 24,95
 5. Asbedel Bar Blauw Strass Zirkonia RVS
  Aanbiedingsprijs € 20,95 Normale prijs € 23,95
 6. As Hanger Bar Roze Strass Zirkonia RVS
  Aanbiedingsprijs € 20,95 Normale prijs € 22,95
 7. Ashanger Hart RVS
  € 26,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 473

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wilt u een voordelige ashanger kopen van RVS?

Wilt u een mooie en voordelige as hanger kopen van rvs? Al onze asbedels zijn van een mooi en kwalitatief sterk edelstaal gemaakt. Met een mooie asbedel, as armband of ander assieraad draagt u uw dierbare altijd bij u. Onze voordelige assieraden zijn allemaal van rvs/edelstaal gemaakt en verkleuren daarom niet. Kies uit een grote collectie goedkope as hangers rvs en goedkope assieraden ketting rvs.

Soorten Assieraden en As Kettingen RVS

U kunt bij ons kiezen uit voordelige asbedels en as armbanden. De meeste rvs hangertjes voor as worden zonder de ketting verkocht zodat u er zelf een passende ketting bij kunt uitzoeken. Wij verkopen geschikte schakelkettingen en snake kettingen van edelstaal in verschillende lengtes. We hebben as sieraden en kettingen voor elk budget. Kunt u het door u gewenste ashangertje rvs voor as of geschikte losse ketting niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Mogelijk kunnen wij het model dat u zoekt bij onze leveranciers bestellen.

Welke lengte ketting moet ik kiezen?

In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk van de lengte van een ketting.
Welke Lengte Ketting voor uw asbedels?

Kunt u ook een ashanger graveren?

Enkele van onze ashangers kunnen van tekstgravure of fotogravure voorzien worden. In dat geval staat dat dan in de productomschrijving aangegeven en kunt u een optionele tekst opgeven voordat u de ashanger in uw winkelwagen plaatst.

Kunt u ook as verwerken in een ander sieraad?

Nee dan kan helaas niet. Wij verkopen wel een grote collectie mooie ashangers en -kettingen. In elke asbedel bevindt zicht een klein compartiment waarin u het as van de overledene kunt bewaren. Dit kunt u doen met behulp van het speciale vulsetje dat wij onze webshop los verkopen.

Gedenksieraden voor uw huisdier?

Ook voor uw huisdier (hond, poes, kater, schildpad, vogel, enz) kunt u mooie hangertjes in onze collectie vinden.

Zilveren ashanger of gouden ashanger?

Onze rvs ashangers, zowel de zilverkleurige als de goudkleurige en rose kleurige ashangers, zijn allemaal van een mooi edelstaal gemaakt en zullen daarom niet verkleuren. Asbedels van 100% zilver of goud verkopen wij helaas niet, maar kunt u kopen bij de grotere uitvaartwinkels. Deze assieraden zijn echter wel een heel stuk duurder dan de voordelige gedenksieraden die u in ons assortiment kunt vinden. Heeft u de gewenste ashanger of assieraad ketting niet in ons assortiment gevonden? Neem dan contact met ons op!


Tags: zilverkleurige ashangers goedkoop, voordelige ashangers kopen, voordelige asbedel rvs, goedkope assierraden en crematie as sierraden bestellen. kleine hanger voor as overledene bestellen, rvs hangertjes voor as in te doen kopen. kleine goedkope ashangers rvs voor ketting of armband. Zilveren ashangers of gouden ashangers verkopen wij niet.