Vandaag 10% kassakorting!

wordt tijdens het afrekenen berekend

Ashangers & Assieraden

Bij elke bestelling met tenminste één ashanger of assieraad krijgt u gratis een vulsetje meegeleverd. Wij adviseren om de schroefsluiting van het gedenksieraad na het vullen altijd vast te zetten met een heel klein druppeltje lijm. Vergeet u niet een ketting bij uw as hanger te bestellen?
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-72 van 316

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-72 van 316

per pagina
Van hoog naar laag sorterenWilt u een ashanger kopen van RVS?

Wilt u een mooie en voordelige ashanger kopen van rvs? Al onze asbedels zijn van een mooi en kwalitatief sterk edelstaal gemaakt. Met een mooi ashangertje, as armband of ander assieraad draagt u uw dierbare altijd bij u. Onze ashangers en assieraden zijn allemaal van rvs/edelstaal gemaakt en verkleuren daarom niet. Kies uit een grote collectie goedkope ashangers en goedkope assieraden.

Soorten Assieraden en As Kettingen

U kunt bij ons kiezen uit as kettingen en as armbanden. De meeste hangertjes voor as worden zonder de ketting verkocht zodat u er zelf een passende ketting bij kunt uitzoeken. Wij verkopen geschikte schakelkettingen en snake kettingen van edelstaal in verschillende lengtes. We hebben as sieraden en kettingen voor elk budget. Kunt u het door u gewenste hangertje voor as of geschikte losse ketting niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Mogelijk kunnen wij het model dat u zoekt bij onze leveranciers bestellen.

Welke lengte ketting moet ik kiezen?

In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk van de lengte van een ketting.
Welke Lengte Ketting?

Kunt u ook as verwerken in een ander sieraad?

Nee dan kan helaas niet. Wij verkopen wel een grote collectie mooie ashangers. In elke ashangers bevindt zicht een klein compartiment waarin u het as van de overledene kunt bewaren. Dit kunt u doen met behulp van het speciale vulsetje dat wij onze webshop los verkopen.

Gedenksieraden voor uw huisdier?

Ook voor uw huisdier (hond, poes, kater, schildpad, vogel, enz) kunt u mooie hangertjes in onze collectie vinden.

Zilveren of gouden ashangers?

Onze ashangers, zowel de zilverkleurige als de goudkleurige en rose kleurige, zijn allemaal van een mooi edelstaal/rvs gemaakt en zullen daarom niet verkleuren. Ashangers van 100% zilver verkopen wij helaas niet, maar kunt u kopen bij de grotere uitvaartwinkels. Deze hangers zijn echter wel een heel stuk duurder dan de voordelige ashangers en gedenksieraden die u in ons assortiment kunt vinden.