Ashangers, Asbedels & Assieraden

Bij elke bestelling met tenminste één assieraad krijgt u gratis een vulsetje meegeleverd. Wij adviseren om de schroefsluiting van het gedenksieraad na het vullen altijd vast te zetten met een heel klein druppeltje lijm. Vergeet u niet een ketting bij uw as hanger te bestellen?
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 161-192 van 332

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 161-192 van 332

per pagina
Van hoog naar laag sorterenWilt u een voordelige ashanger kopen van RVS?

Wilt u een mooie en voordelige as hanger kopen van rvs? Al onze asbedels zijn van een mooi en kwalitatief sterk edelstaal gemaakt. Met een mooie asbedel, as armband of ander assieraad draagt u uw dierbare altijd bij u. Onze voordelige assieraden zijn allemaal van rvs/edelstaal gemaakt en verkleuren daarom niet. Kies uit een grote collectie goedkope as hangers en goedkope assieraden.

Soorten Assieraden en As Kettingen

U kunt bij ons kiezen uit voordelige asbedels en as armbanden. De meeste hangertjes voor as worden zonder de ketting verkocht zodat u er zelf een passende ketting bij kunt uitzoeken. Wij verkopen geschikte schakelkettingen en snake kettingen van edelstaal in verschillende lengtes. We hebben as sieraden en kettingen voor elk budget. Kunt u het door u gewenste hangertje voor as of geschikte losse ketting niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Mogelijk kunnen wij het model dat u zoekt bij onze leveranciers bestellen.

Welke lengte ketting moet ik kiezen?

In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk van de lengte van een ketting.
Welke Lengte Ketting voor uw asbedels?

Kunt u ook as verwerken in een ander sieraad?

Nee dan kan helaas niet. Wij verkopen wel een grote collectie mooie asbedels en -kettingen. In elke asbedel bevindt zicht een klein compartiment waarin u het as van de overledene kunt bewaren. Dit kunt u doen met behulp van het speciale vulsetje dat wij onze webshop los verkopen.

Gedenksieraden voor uw huisdier?

Ook voor uw huisdier (hond, poes, kater, schildpad, vogel, enz) kunt u mooie hangertjes in onze collectie vinden.

Zilveren of gouden as hangers?

Onze ashangers, zowel de zilverkleurige als de goudkleurige en rose kleurige, zijn allemaal van een mooi edelstaal/rvs gemaakt en zullen daarom niet verkleuren. Asbedels van 100% zilver verkopen wij helaas niet, maar kunt u kopen bij de grotere uitvaartwinkels. Deze assieraden zijn echter wel een heel stuk duurder dan de voordelige gedenksieraden die u in ons assortiment kunt vinden. Heeft u de gewenste asbedel niet in ons assortiment gevonden? Neem dan contact met ons op!

Tags: ashangers goedkoop, voordelige ashangers kopen, voordelige as ketting