Foto Sleutelhangers en Graveer Sleutelhangers

Ontwerp jouw gepersonaliseerde sleutelhanger met tekst, foto of vingerafdruk of jouw eigen graveer sleutelhanger met naam, portret of boodschap. Onze foto- en naam sleutelhangers graveren wij met de grootste zorg.

Upload je foto tijdens het bestellen en daarna wordt deze door ons bewerkt voor een zo goed mogelijk resultaat op uw foto sleutelhanger of rvs sleutelhanger met gravure. Hierbij houden we er rekening mee of de sleutelhanger rond, vierkant of een andere vorm heeft. Een sleutelhanger met jouw foto of tekst is een perfect cadeau voor iemand anders maar ook gewoon leuk om jezelf cadeau te geven!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
 1. Sleutelhanger met Foto 25mm RVS
  € 18,95
 2. Sleutelhanger met Foto 25 mm
  € 15,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina

Gepersonaliseerde Sleutelhanger maken?

Ontwerp jouw eigen sleutelhanger. Kies jouw tekst, foto of vingerafdruk die jij op de sleutelhanger wilt hebben en wij plaatsen die op de sleutel hanger. De foto kun je uploaden op het moment dat je de sleutelhanger aan je winkelwagen toevoegt. Wij proberen hierbij altijd het gezicht, object, huisdier of de vingerafdruk zodanig op de hanger te plaatsen (d.m.v. bijsnijden) zodat deze het beste tot zijn/haar recht komt.

Het is vaak ook handig om het adres op de sleutelhanger te zetten zodat de vinder de eigenaar van de sleutelbos kan benaderen als deze kwijt raakt. Onze sleutelhangers zijn van RVS of hout gemaakt en met een naam, tekst of foto wordt deze super leuk.

Welke foto's of plaatjes kunnen op de sleutelhanger?

Wij kunnen alle foto's en plaatjes op de sleutelhanger plaatsen of laten graveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
 • Foto van een gezicht of enkele gezichten (bijvoorbeeld van jezelf, jouw familie of jouw geliefde, juf of meester) op de sleutelhanger.
 • Foto van een hartslag of vingerafdruk op de sleutelhanger
 • Foto van een huisdier zoals een poes, hond, kater, vogel of konijn op de sleutelhanger.

 • Waarom een foto sleutelhanger bij Monzaique.nl kopen?

  Onze sieraden personaliseren wij al vele jaren met zorg voor het resultaat. Wij hebben een eigen foto- en graveerservice in huis en plaatsen gravures met professionele apparatuur. Bovendien kun je bij ons rekenen op:
  - Snelle levering
  - Voordelige prijzen
  - Veel keuze
  - Goede service


  Tags : voordelige sleutelhanger met jouw foto erin kopen, persoonlijke foto sieraden sleutelhanger maken. foto sleutelbos hanger maken met familie statiefoto graveren. Voordelige sleutelhanger met naam gegraveerd kopen. Mannen sleutelhanger bestellen met foto's.