Penning/Naamplaatje voor Honden en Katten | Hondenpenning of kattenpenning ontwerpen

Ontwerp hier uw honden penning of katten penning voor de halsband die u door ons kunt laten graveren. U kiest uw eigen tekst en het letterype voor de voor- en eventueel achterkant van de penning voor uw hond of kat die wij vervolgens op het naamplaatje zullen graveren. De naamplaat penningen worden geleverd met bevestigingsring voor aan de halsband van uw hond of poes/kater.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Hondenpenning of Kattenpenning?

Bij Monzaique.nl hebben we diverse leuke penningen voor uw hond, kat of ander gezelschapsdier. Deze mag natuurlijk niet ontbreken aan de halsband van jouw trouwe viervoeter. Wanneer jouw huisdier zoekraakt en door anderen gevonden wordt dan bent u als eigenaar gemakkelijk te bereiken. Bovendien staat het ook gewoon leuk.

Onze Hondenpenningen en Kattenpenningen zijn van een mooi gepolijst edelstaal/rvs gemaakt en zullen hierdoor niet verkleuren. We bieden verschillende modellen en kunt vaak kiezen uit een foto gravure of een tekst gravure.

U kunt zelf een foto of tekst met lettertype kiezen en deze aan ons doorgeven. Vul hiervoor de velden in die vlak boven de knop 'In winkelwagen' staan op de productpagina van de dieren penning. Heef u aanvullende vragen over onze honden- of kattenpenningen en graveerservice? Of lukt het niet om een naamplaatje of penning voor uw hond te bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tags: hondenpenningen met naam, telefoonnummer of andere tekst graveren. Voordelige honden penning of dierenpenning kopen. Ontwerp uw eigen penning voor dier bij monzaique.nl