Facebook Pixel

Penning/Naamplaatje voor Honden en Katten | Hondenpenning of kattenpenning ontwerpen

Ontwerp hier uw honden penning of katten penning. U kiest uw eigen tekst en het letterype voor de voor- en eventueel achterkant van de penning voor uw hond of kat die wij vervolgens op het naamplaatje zullen graveren. De penningen worden geleverd met bevestigings-ring voor aan de halsband van uw hond of poes/kater.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Hondenpenning of Kattenpenning?

Onze Hondenpenningen en Kattenpenningen zijn van een mooi gepolijst edelstaal/rvs gemaakt en zullen hierdoor niet verkleuren. U kunt kiezen uit diverse modellen en kunt vaak kiezen uit een foto gravure of een tekst gravure. U kunt zelf een foto of tekst met lettertype kiezen en deze aan ons doorgeven. Vul hiervoor de velden in die vlak boven de knop 'In winkelwagen' staan op de productpagina van de honden- of kattenpenning. Heef u aanvullende vragen over onze honden- of kattenpenningen en graveerservice? Of lukt het niet om een naamplaatje of penning voor uw hond te bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tags: hondenpenningen en kattenpenningen met naam, telefoonnummer of andere tekst graveren. Voordelige honden penning kopen.