Fotobedels - Ontwerp jouw eigen Bedel met Foto

Laat één of meerdere mooie foto charms voor uw hanger maken. Kies uit meerdere afmetingen. Zodra u een foto charm in uw winkelwagen plaatst zal u gevraagd worden om de betreffende foto toe te voegen. Meer informatie over de wijze waarop wij de foto op de bedel of bedels zullen plaatsen vind u bij de uitgebreide productbeschrijvingen van de foto charm.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Uw eigen Foto Bedel ontwerpen. Hoe werkt het?

U selecteert een bedel en tijdens het bestelproces in onze bedelwinkel selecteert u de bedel die u op de charm wilt laten plaatsen. Zodra de bestelling is ontvangen en betaald zullen wij in onze studio deze foto zorgvuldig op de bedel plaatsen en deze bedel bedekken met een glass-look beschermingslaag of een mooie cabochon (afhankelijk van de door u gekozen bedel). Met onze bedels maak jij jouw Memory Locket, Treasure Locket of andere Medaillon een uniek sieraad. Je kunt kiezen uit diverse formaten. De levertijd van de foto charms bedraagt 1 tot 2 werkdagen.

Voor welk sieraad kan ik de charms met foto gebruiken?

Wij verkopen twee soorten charms met foto: losse bedels en dangles. De dangles kunt u m.b.v. de karabijnsluiting hangen aan uw ketting (bijvoorbeeld door een wat grovere schakel of een ring). U kunt ze bijvoorbeeld ook aan uw bedelketting hangen of als extra bedel aan uw huidige ketting. De losse bedels kunt u bijvoorbeeld in een medaillon doen. Voorbeelden zijn de Memory Lockets, Treasure Lockets of Memory Armbanden.