Voordelige Ashanger Goudkleurig Gepolijst Hart RVS kopen bij webwinkel Monzaique.nl

Ashanger Goudkleurig Gepolijst Hart RVS

Ashanger Goudkleurig Gepolijst Hart RVS

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Onze goudkleurige hart is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Natuurlijk kunt u naast het ashangertje ook een collier bestellen zodat u het altijd om de hals bij u kunt dragen. Het hartje heeft een afmeting van 18mm bij 16mm.

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 26,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger goudkleurig hart IJD10036 (611)

Maximaal 20 tekens

Maximaal 20 tekens

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €30,-
  • Uw bestelling wordt ---datum--- verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren*.

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Onze goudkleurige hart is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.

Het hartje is aan de bovenkant te vullen. Deze is te openen door het ringetje voor de ketting los te draaien.

Natuurlijk kunt u naast het ashangertje ook een collier bestellen, zodat u het altijd om de hals bij u kunt dragen. De ashanger heeft een afmeting van 18mm bij 16mm.

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Ashanger Goudkleurig Gepolijst Hart RVS?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Ashanger Goudkleurig Gepolijst Hart RVS heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: goudkleurig hart, gepolijst goudkleurig hart
Meer informatie
Product NaamAshanger Goudkleurig Gepolijst Hart RVS
Art.nr.ashanger goudkleurig hart IJD10036 (611)
KleurGoudkleurig
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsgoudkleurig hart, gepolijst goudkleurig hart
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst, Personaliseerbaar met Vingerafdruk, Graveerbaar op beide zijden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan