Voordelige As Hanger Gepolijst Hart RVS Goudkleurig graveerbaar kopen bij webwinkel Monzaique.nl

As Hanger Gepolijst Hart RVS Goudkleurig graveerbaar

As Hanger Gepolijst Hart RVS Goudkleurig graveerbaar

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Onze goudkleurige hart is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Natuurlijk kunt u naast het ashangertje ook een collier bestellen zodat u het altijd om de hals bij u kunt dragen. Het hartje heeft een afmeting van 18mm bij 16mm.

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Normale prijs € 26,95 Speciale prijs € 21,56
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger goudkleurig hart IJD8455 (615)

Maximaal 30 tekens

Maximaal 30 tekens

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €30,-
  • Uw bestelling wordt ---datum--- verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren*.

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Onze goudkleurige hart is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.

Het hartje is aan de onderkant te vullen. Deze is te openen door een schroevendraaiertje te gebruiken. Deze is bij ons te bestellen.

Natuurlijk kunt u naast het ashangertje ook een collier bestellen, zodat u het altijd om de hals bij u kunt dragen. De ashanger heeft een afmeting van 18mm bij 16mm.

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor As Hanger Gepolijst Hart RVS Goudkleurig graveerbaar?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de As Hanger Gepolijst Hart RVS Goudkleurig graveerbaar heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: Ashanger met gravure hart. Assieraad graveren hart. As hanger hart kopen met eigen tekst gegraveerd. Gedenksieraad kopen met graveertekst. Ashanger hart goudkleurig goedkoop heart gepolijst glimmend
Meer informatie
Product NaamAs Hanger Gepolijst Hart RVS Goudkleurig graveerbaar
Art.nr.ashanger goudkleurig hart IJD8455 (615)
KleurGoudkleurig
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsAshanger met gravure hart. Assieraad graveren hart. As hanger hart kopen met eigen tekst gegraveerd. Gedenksieraad kopen met graveertekst. Ashanger hart goudkleurig goedkoop heart gepolijst glimmend
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst, Graveerbaar op beide zijden
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!