Ashangers Hart - Ashanger met Hartje | Gravure optioneel

Kies uit onze mooie collectie Ashanger Hart sieraden. Wij adviseren om de schroefsluiting van het gedenksieraad na het vullen altijd vast te zetten met een heel klein druppeltje lijm. Vergeet u niet een ketting bij uw as hanger te bestellen?
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 320

per pagina
 1. Ashanger Hart Vlinder (incl ketting)

  Vanaf € 31,41

 2. Ashanger Kleine Bloem RVS Zilverkleurig
  € 25,95
 3. -30%
  Ashanger Klein Rosekleurig Gepolijst Hartje 13mm RVS graveerbaar
  Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 13,95
 4. -30%
  Ashanger Klein Gepolijst Hartje 13mm RVS Goudkleurig graveerbaar
  Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 13,95
 5. -30%
  Ashanger Klein Hartje 13mm RVS graveerbaar
  Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 13,95
 6. Ashanger Gepolijst Hart RVS graveerbaar
  € 25,95
 7. Ashanger Hart Gepolijst RVS graveerbaar
  € 25,95
 8. Ashanger Goudkleurig Gepolijst Hart RVS
  € 26,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 320

per pagina

Wilt u een voordelige hart ashanger kopen van RVS?

Wilt u een mooie en voordelige as hanger hart zilver kopen van rvs? Al onze asbedels hartje zijn van een mooi en kwalitatief sterk edelstaal gemaakt. Met een mooie asbedel, as armband of ander assieraad draagt u uw dierbare altijd bij u. Onze assieraden zijn allemaal van rvs/edelstaal gemaakt en verkleuren daarom niet. Kies uit een grote collectie goedkope as hangers hart en assieraden.

Soorten Assieraden en As Kettingen Hart

U kunt bij ons kiezen uit asbedels en as armbanden. De meeste asbedel hart hangertjes voor as worden zonder de ketting verkocht zodat u er zelf een passende ketting bij kunt uitzoeken. Wij verkopen geschikte schakelkettingen en snake kettingen van edelstaal in verschillende lengtes voor uw asbedel of assieraad hartje. We hebben hart as sieraden en kettingen voor elk budget. Kunt u het door u gewenste hangertje voor as of geschikte losse ketting niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Mogelijk kunnen wij het model dat u zoekt bij onze leveranciers bestellen.

Welke lengte ketting moet ik kiezen?

In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk van de lengte van een ketting.
Welke Lengte Ketting voor uw as hanger of asketting hart?

Kunt u ook as verwerken in een ander sieraad?

Nee dan kan helaas niet. Wij verkopen wel een grote collectie mooie asbedels en -kettingen. In elke hart asbedel bevindt zicht een klein compartiment waarin u het as van de overledene kunt bewaren. Dit kunt u doen met behulp van het speciale vulsetje dat wij onze webshop los verkopen.

Hart Gedenksieraden voor uw huisdier?

Ook voor uw huisdier (hond, poes, kater, schildpad, vogel, enz) kunt u mooie as hangertjes in onze collectie vinden.

Zilveren of gouden hart ashangers?

Onze ashangers, zowel de zilverkleurige als de goudkleurige en rose kleurige, zijn allemaal van een mooi edelstaal/rvs gemaakt en zullen daarom niet verkleuren. Hart asbedels van 100% zilver verkopen wij helaas niet, maar kunt u kopen bij de grotere uitvaartwinkels. Deze assieraden zijn echter wel een heel stuk duurder dan de voordelige gedenksieraden die u in ons assortiment kunt vinden. Assieraden ketting met hart niet in ons assortiment gevonden? Neem dan contact met ons op!


Tags: goedkope gouden gegraveerde ashanger hart zilver kopen, as ketting hanger hartje goud of zilver graveren, goedkope asketting kopen. Bestel in onze webshop een voordelig assieraad met gravure