Facebook Pixel

Ketting met Tekst

Laat een mooie RVS ketting of hanger met eigen tekst door ons maken. Kies uit diverse modellen en bijbehorende kettingen.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

36 producten

per pagina
  1. Snake Ketting RVS (70 cm)
    Vanaf € 6,49
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

36 producten

per pagina

Ketting Graveren? Uw eigen ketting met naam of foto

Wilt u een mooie ketting met naam, een ketting met andere tekst of een ketting met foto voor uzelf of aan iemand cadeau geven? Laat dan een mooie foto- of tekst hanger door ons graveren. U kunt kiezen uit diverse modellen en kunt vaak kiezen uit een foto gravure of een tekst gravure. U kunt zelf een foto of tekst met lettertype kiezen en deze aan ons doorgeven. Vul hiervoor de velden in die vlak boven de knop 'In winkelwagen' staan op de productpagina van de graveer hanger. Heef u aanvullende vragen over onze graveer hangers en graveerservice? Of lukt het niet om een graveer hanger te bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Fotogravure op de hanger plaatsen, hoe werkt dat?

De foto die u heeft opgegeven bij het bestellen van de ketting zullen wij geschikt maken voor de ketting. Zo zullen wij een eventueel portret altijd uitsnijden/vergroten en extra naar voren laten komen door de achtergrond uit de foto weg te snijden. Houdt u alstublieft rekening met de vorm van de ketting. Als de ketting bijvoorbeeld rond is dan moet een eventueel porter ook rond uitgesneden kunnen worden.

Welke lengte ketting moet ik kiezen?

In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk van de lengte van een ketting.
Welke Lengte Ketting?

Goedkope Hanger Graveren?

Onze hangers met foto of tekst gravure zijn niet duur. Kunt u de gewenste hanger niet in ons assortiment vinden? Neem dan contact met ons op.

Tags: voordelige hanger met gravure kopen