Graveerbare As Hanger Ring I Love You To The Moon And Sun Back RVS (incl ketting)

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze I Love You To The Moon And Sun Back ashanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
De hanger wordt standaard met de getoonde ketting van 50cm geleverd.

U kunt eventueel een gravure op de hanger laten plaatsen. Deze wordt op het hartje geplaatst.

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger I love you to the moon and sun back (237)

Maximaal 20 tekens

Maximaal 20 tekens

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €20,- info
  • Uw bestelling wordt maandag 27 maart verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren.

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze I Love You To The Moon And Sun Back hanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen. De hanger en ketting zijn van edelstaal (RVS) gemaakt en zullen daardoor lang mooi van kleur blijven.
De hanger wordt standaard met de getoonde ketting van 50cm geleverd. De ashanger heeft een doorsnede van 26mm. 

U kunt eventueel een gravure op de hanger laten plaatsen. Deze wordt op het hartje geplaatst.
Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Graveerbare As Hanger Ring I Love You To The Moon And Sun Back RVS (incl ketting)?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Graveerbare As Hanger Ring I Love You To The Moon And Sun Back RVS (incl ketting) heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: ashanger Rond Ring I Love You To The Moon And Sun Back, assieraad, as hanger, gedenksieraad, I Love You To The Moon And Sun Back
Meer informatie
Product NaamGraveerbare As Hanger Ring I Love You To The Moon And Sun Back RVS (incl ketting)
Art.nr.ashanger I love you to the moon and sun back (237)
KleurZilverkleurig
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsashanger Rond Ring I Love You To The Moon And Sun Back, assieraad, as hanger, gedenksieraad, I Love You To The Moon And Sun Back
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst, Graveerbaar op beide zijden
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan