Ashanger Korte Roos RVS Goudkleurig

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze Zilverkleurige Roos ashanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u los bij ons bestellen.
Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 28,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger goudkleurige korte roos (16)
  • Gratis* verzending bij een order vanaf €20,- info
  • Uw bestelling wordt maandag 5 juni verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren.

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze Zilverkleurige Roos met goudkleurige bloem as hanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Er wordt geen ketting bij de ashanger geleverd. Deze kunt u los bij ons bijbestellen. De as hanger heeft een afmeting van 30mm bij 10mm. 

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Ashanger Korte Roos RVS Goudkleurig?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Ashanger Korte Roos RVS Goudkleurig heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: ashanger roos, assieraad bloem, assieraad roos, goudkleurige roos
Meer informatie
Product NaamAshanger Korte Roos RVS Goudkleurig
Art.nr.ashanger goudkleurige korte roos (16)
KleurGoudkleurig
tagsashanger roos, assieraad bloem, assieraad roos, goudkleurige roos
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan