Graveerbare Ashanger Foto Memory Locket Medaillon met Eigen Foto RVS

Deze ashanger/ memory locket heeft zowel een askamer als een ruimte om memory bedels in te doen. Wij kunnen een foto in het medaillon bevestigen, deze is niet uitneembaar. Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze ashanger Medaillon is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven. De ashanger heeft een doorsnede van 30mm. Er kunnen maximaal 6 bedels in de locket. Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u eventueel bij ons bijbestellen. 

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 25,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger foto memory medaillon zilverkleurig (578)

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, jpeg, png, gif

Maximaal 60 tekens

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €20,- info
  • Uw bestelling wordt maandag 5 juni verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren.

Deze ashanger/ memory locket heeft zowel een askamer als een ruimte om memory bedels in te doen. In deze hanger kunnen wij eventueel een vaste foto plaatsen. Er passen een paar memory locket bedeltjes in om uw geliefde, familielid of huisdier te herdenken. Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze hanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u eventueel bij ons bijbestellen. De ashanger heeft een doorsnede van 30mm.
De hanger is exclusief de bedels.

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Graveerbare Ashanger Foto Memory Locket Medaillon met Eigen Foto RVS?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Graveerbare Ashanger Foto Memory Locket Medaillon met Eigen Foto RVS heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: ashanger medaillon , assieraad, as hanger, gedenksieraad, ashanger floating locket, foto ashanger
Meer informatie
Product NaamGraveerbare Ashanger Foto Memory Locket Medaillon met Eigen Foto RVS
Art.nr.ashanger foto memory medaillon zilverkleurig (578)
KleurZilverkleurig
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsashanger medaillon , assieraad, as hanger, gedenksieraad, ashanger floating locket, foto ashanger
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst, Personaliseerbaar met Foto
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan