Graveer Hangers met Naam of Foto | Gegraveerde Ketting maken

Ontwerp uw eigen RVS Graveerhanger. Kies uit diverse modellen en bijbehorende kettingen en plaats op uw graveer hanger uw eigen tekst, foto of vingerafdruk.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 81

Pagina
per pagina
  1. Graveerhanger Rond met Tekstgravure Graveren RVS
    Vanaf € 15,99
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 81

Pagina
per pagina

Hanger ketting met naam of foto graveren?

Wilt u een mooie ketting met naam, een ketting met andere tekst of een ketting met foto voor uzelf of aan iemand cadeau geven? Laat dan een mooie foto- of teksthanger door ons graveren. Je kunt hierbij denken aan het laten graveren van een naam van jou en je partner, een adres, een sos instructie in een ketting. Maar ook aan het graveren van een vingerafdruk, hartslag, (lijn)tekening, in handschrift geschreven tekst of portret in een graveerhanger. Je kunt kiezen uit diverse modellen en kunt vaak kiezen uit een foto gravure of een tekst gravure.

U kunt zelf een foto of tekst met lettertype kiezen en deze aan ons doorgeven. Vul hiervoor de velden in die vlak boven de knop 'In winkelwagen' staan op de productpagina van de graveerhanger. Heef u aanvullende vragen over onze graveer hangers en graveerservice? Of lukt het niet om een graveer ketting te bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Foto op de hanger plaatsen, hoe werkt dat?

De foto die u heeft opgegeven bij het bestellen van de ketting zullen wij geschikt maken voor de ketting. Zo zullen wij een eventueel portret altijd uitsnijden/vergroten en extra naar voren laten komen door de achtergrond uit de foto weg te snijden. Houdt u alstublieft rekening met de vorm van de ketting. Als de ketting bijvoorbeeld rond is dan moet een eventueel porter ook rond uitgesneden kunnen worden.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor mijn graveerhanger?

In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk van de lengte van een ketting.
Welke Lengte Ketting voor gegraveerde ketting met naam of tekst?

Ketting met gegraveerde Hanger?

Onze hangers met foto of tekst gravure zijn niet duur. Kunt u de gewenste hanger niet in ons assortiment vinden? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice die telefonisch of per mail beschikbaar is.

Tags: Gespecialiseerd in gegraveerde ketting voor mannen en vrouwen, maar ook graveer kettinkjes voor kinderen. Voordelige en goedkope sieraden gegraveerde ketting hanger met naam graveren voor man, kind en vrouw kopen. U kunt bij ons uw eigen gepersonaliseerde ketting maken, zoals een graveer hanger, memory locket, foto hanger, treasure locket of diverse andere soorten gepersonaliseerde sieraden uit onze collectie. Voordelige ketting graveren tekst op een RVS hanger. Ketting met jouw naam of jouw favoriete tekst in de vorm van een hartje, dogtag of munt laten maken. Heel erg goedkope hartjes ketting met naam laten maken.