Hangertje met Geboortesteen (Edelstaal/RVS)

Een geboortesteen van uw geliefde of van uzelf, die met elegantie aan uw halsketting kan worden gehangen. Deze mooie steen voegt niet alleen een vleugje kleur en symboliek toe aan uw sieradenverzameling, maar vertegenwoordigt tevens een bijzondere band met een geboortemaand en de ermee verbonden kenmerken. U heeft eveneens de optie om de geboortesteen te laten samensmelten met andere betekenisvolle sieraden. Of het nu naast een assieraad is om een dierbare te gedenken, een Memory Locket om persoonlijke momenten te bewaren, een Foto Sieraad om altijd een connectie met dierbaren te behouden, een Pinkiezz Bal Locket voor een speelse toets, of een gegraveerd plaatje voor een persoonlijke boodschap – de keuzemogelijkheden zijn aan u. Ontwerp een sieraad dat niet enkel uw stijl reflecteert, maar ook uw emoties en herinneringen koestert op een wijze die voor u het meest waardevol is. Houdt u er rekening mee dat er geen ketting bij dit product wordt meegeleverd.
Vanaf € 7,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
* hanger met geboortesteen (rvs)
  • Gratis* verzending bij een order vanaf €20,-
  • Uw bestelling wordt ---datum--- verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren*.
Een geboortesteen van uw geliefde of van uzelf, gemaakt van duurzaam edelstaal/rvs en met elegantie aan uw halsketting gehangen. Deze mooie steen voegt niet alleen een vleugje kleur en symboliek toe aan uw sieradenverzameling, maar vertegenwoordigt tevens een bijzondere band met een geboortemaand en de ermee verbonden kenmerken. Het hangertje heeft een doorsnede van 5mm. U heeft eveneens de optie om de geboortesteen te laten samensmelten met andere betekenisvolle sieraden. Of het nu naast een assieraad is om een dierbare te gedenken, een Memory Locket om persoonlijke momenten te bewaren, een Foto Sieraad om altijd een connectie met dierbaren te behouden, een Pinkiezz Bal Locket voor een speelse toets, of een gegraveerd plaatje voor een persoonlijke boodschap – de keuzemogelijkheden zijn aan u. Ontwerp een sieraad dat niet alleen uw stijl reflecteert, maar ook uw emoties en herinneringen koestert op een wijze die voor u het meest waardevol is. Houdt u er rekening mee dat er geen ketting bij dit product wordt meegeleverd.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de graveer ketting?

Indien er geen standaard ketting bij de graveer hanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte losse ketting voor Hangertje met Geboortesteen (Edelstaal/RVS)?

Tags:
Meer informatie
Product NaamHangertje met Geboortesteen (Edelstaal/RVS)
Art.nr.* hanger met geboortesteen (rvs)
KleurZilverkleurig
ManufacturerMonzaique
Product TypeVerjaardagsteen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan