Voordelige Ashanger Gepolijst Hart Rose RVS graveerbaar kopen bij webwinkel Monzaique.nl

Ashanger Gepolijst Hart Rose RVS graveerbaar

Ashanger Gepolijst Hart Rose RVS graveerbaar

Deze Ashanger Gepolijst Hart Rose is een mooi sieraad om uw dierbare altijd bij u te dragen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u er eventueel bij bestellen. De ashanger heeft een doorsnede van 18mm. Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 25,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger gepolijst hart rose IJD10036 (325)

Maximaal 30 tekens

Maximaal 30 tekens

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €30,-
  • Uw bestelling wordt ---datum--- verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren*.

Deze Ashanger Gepolijst Hart Rose is een mooi sieraad om uw dierbare altijd bij u te dragen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven. Deze hanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u er eventueel bij bestellen. De ashanger heeft een doorsnede van 18mm. 

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Ashanger Gepolijst Hart Rose RVS graveerbaar?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Ashanger Gepolijst Hart Rose RVS graveerbaar heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: ashanger rose gepolijst hart, assieraad, voordelige as hanger hart rose, gedenksieraad hart goedkoop, ashanger hart voor as overledene kopen
Meer informatie
Product NaamAshanger Gepolijst Hart Rose RVS graveerbaar
Art.nr.ashanger gepolijst hart rose IJD10036 (325)
KleurRose
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsashanger rose gepolijst hart, assieraad, voordelige as hanger hart rose, gedenksieraad hart goedkoop, ashanger hart voor as overledene kopen
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst, Graveerbaar op beide zijden
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan