Ashanger Pootafdruk Poot Rainbow RVS graveerbaar

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze ashanger Pootafdruk Rainbow is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven. De ashanger heeft een afmeting van 20mm bij 17mm. Iedere hanger is uniek en kan anders van kleur zijn.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u eventueel bij ons bijbestellen. Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 26,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger pootafdruk rainbow LL001 (317)

Maximaal 20 tekens

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €20,-
  • Uw bestelling wordt vrijdag 22 september verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren*.

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze hanger Pootafdruk Rainbow is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u eventueel bij ons bijbestellen. De ashanger heeft een afmeting van 20mm bij 17mm. 

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Ashanger Pootafdruk Poot Rainbow RVS graveerbaar?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Ashanger Pootafdruk Poot Rainbow RVS graveerbaar heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: Ashanger pootafdruk assieraad. Mooie as hanger pootafdruk van RVS online kopen. Voordelige gedenksieraad paw van edelstaal. Ashanger paw met optionele gravure.
Meer informatie
Product NaamAshanger Pootafdruk Poot Rainbow RVS graveerbaar
Art.nr.ashanger pootafdruk rainbow LL001 (317)
Kleurnvt
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsAshanger pootafdruk assieraad. Mooie as hanger pootafdruk van RVS online kopen. Voordelige gedenksieraad paw van edelstaal. Ashanger paw met optionele gravure.
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!