Asbedels voor aan Armbanden

Kies uit onze collectie asbedels / ashanger voor aan uw armband (bijvoorbeeld Pandora, Chamilia, Trollbeads, Vianti, Tedora, Simstars, Larenza, iMenso, Biagi, Anelli, Lovelinks, Mybeads, Amora, Quiges, Bacio en Silverado). Wij adviseren om de schroefsluiting na het vullen vast te zetten met een druppeltje lijm.

Voor alle asbedels klik hier!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 50

Pagina
per pagina

Asbedels voor armbanden.

Zoekt u een mooie asbedel voor aan uw bestaande armband (van bijvoorbeeld Pandora, Chamilia, Trollbeads, Vianti, Tedora, Simstars, Larenza, iMenso, Biagi, Anelli, Lovelinks, Mybeads, Amora, Quiges, Bacio en Silverado) of wilt u deze aan uw ketting vastmaken? Kies uit onze mooie collectie asbedels van rvs. Wij adviseren om de schroefsluiting van de asarmband vast te zetten met een heel klein druppeltje lijm.

Materiaal van de asbedels

Al onze asbedels voor armbanden zijn gemaakt van rvs. Het RVS materiaal verkleurt niet en blijft daarom mooi. Zoekt u een mooie abedel maar kunt u deze niet vinden in ons voordelige assortiment? Neem dan gerust contact met ons op

Tags: Voordelige asbedel voor pandora armband net as overledene kopen. Mooie ashangers pandora compatible met de pandora of trollbeads armband.