As Hanger Rond Pootjes RVS graveerbaar

Optioneel met gravure
Deze ashanger met zwarte pootjes is een mooi sieraad om uw dierbare altijd bij u te dragen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven.
De bedel heeft een ronde vorm en er staan zwarte 2 pootafdrukken op. De hanger heeft een doorsnede van 20mm.

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

€ 25,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger Rond pootjes (91)

Maximaal 30 tekens

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: alle, foto, s, jpeg, jpg, gif, png

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €20,-
  • Uw bestelling wordt ---datum--- verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren*.

Deze ronde ashanger is een mooi sieraad om uw dierbare altijd bij u te dragen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven. De hanger is te vullen door de schroefsluiting aan de bovenkant open te draaien.
De bedel heeft een ronde vorm. De hanger heeft een doorsnede van 20mm.
De hanger wordt zonder ketting geleverd. Deze kunt u in onze webshop bestellen.

Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor As Hanger Rond Pootjes RVS graveerbaar?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de As Hanger Rond Pootjes RVS graveerbaar heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: assieraad pootjes rond, as hanger rond pootjes, gedenksieraad pootjes rond, ashanger met gravure, ashanger hond rond, ashanger poes rond, ashanger kat rond, ashanger met gravure
Meer informatie
Product NaamAs Hanger Rond Pootjes RVS graveerbaar
Art.nr.ashanger Rond pootjes (91)
KleurZilverkleurig
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsassieraad pootjes rond, as hanger rond pootjes, gedenksieraad pootjes rond, ashanger met gravure, ashanger hond rond, ashanger poes rond, ashanger kat rond, ashanger met gravure
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst, Personaliseerbaar met Foto, Graveerbaar op beide zijden
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!