Ashanger Hart met Eén Pootje RVS graveerbaar

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze Hart met Een Pootje ashanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen. De hanger is van edelstaal (RVS) gemaakt en zal daardoor lang mooi van kleur blijven.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Het hartje heeft een doorsnede van 20mm. Deze kunt u eventueel bij ons bijbestellen. Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

U kunt op de achterkant van de hanger een gravure laten plaatsen. Er kan een letter, een klein woord of een naam op gegraveerd worden

Ons volledige assortiment losse kettingen in diverse lengtes (35 cm t/m 100 cm), kleuren en schakels vindt u hier.

€ 25,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ashanger hart met een pootje IJD8447 (509)

Maximaal 35 tekens

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €30,-
  • Uw bestelling wordt ---datum--- verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Professionele eigen graveerservice.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren*.

Het dragen van een assieraad is voor veel mensen een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. Deze Hart met Een Pootje hanger is een tastbare herinnering die u hierbij kan helpen.
Er wordt geen ketting bij de hanger geleverd. Deze kunt u eventueel bij ons bijbestellen. Het hartje heeft een doorsnede van 20mm. Wij adviseren u om de schroefsluiting met een beetje lijm vast te zetten.

U kunt op de achterkant van de hanger een gravure laten plaatsen. Er kan een letter, een klein woord of een naam op gegraveerd worden. Houdt u er rekening mee dat hoe langer het woord/naam hoe kleiner het wordt gegraveerd.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Ashanger Hart met Eén Pootje RVS graveerbaar?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Ashanger Hart met Eén Pootje RVS graveerbaar heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: ashanger heart with paw, assieraad, as hanger, gedenksieraad, hart pootjes
Meer informatie
Product NaamAshanger Hart met Eén Pootje RVS graveerbaar
Art.nr.ashanger hart met een pootje IJD8447 (509)
KleurZilverkleurig
MateriaalEdelstaal / RVS
tagsashanger heart with paw, assieraad, as hanger, gedenksieraad, hart pootjes
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst
Product TypeAshanger / Asbedel
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!