Graveerbare Ashanger Gepolijst Goudkleurig Hart 20mm (RVS)

Een mooie, strakke, hartvormige, gepolijste asbedel voor uw ketting. Deze is van edelstaal gemaakt en zal dus lang mooi blijven. Het hartje heeft een doorsnede van 14mm en een dikte van 6mm. De holte voor de ketting/ armband heeft een doorsnede van 4,5mm. De hanger wordt zonder ketting geleverd. Deze kunt u ook eventueel bij ons bestellen. Op beiden kanten van het hart kunt u een gravure, bijvoorbeeld een naam, datum of tekst laten plaatsen.

€ 26,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
asbedel goudkleurig gepolijst hart 20mm (606)

Maximaal 35 tekens

Maximaal 35 tekens

  • Gratis* verzending bij een order vanaf €20,- info
  • Uw bestelling wordt maandag 5 juni verzonden. info
  • Uit eigen voorraad geleverd.
  • Wordt door de brievenbus of als pakket bezorgd.
  • U kunt het product binnen 30 dagen retourneren.

Een mooie, strakke, hartvormige, gepolijste asbedel voor uw ketting. Deze is van edelstaal gemaakt en zal dus lang mooi blijven. Het hartje heeft een doorsnede van 20mm en een dikte van 6mm. De holte voor de ketting heeft een doorsnede van 4,5mm. Het hart wordt zonder ketting geleverd. Op beiden kanten van het hart kunt u een tekstgravure laten plaatsen.

Welke lengte ketting moet ik kiezen voor de as hanger?

Indien er geen standaard ketting bij de ashanger wordt geleverd kunt u een bijpassende ketting los bij ons bestellen in diverse materialen, ontwerpen, lengtes en kleuren. In het onderstaande plaatje krijgt u een indruk hoe de hanger om uw nek hangt bij de verschillend verkrijgbare lengtes.
welke lengte as ketting, ashanger of asketting voor Graveerbare Ashanger Gepolijst Goudkleurig Hart 20mm (RVS)?

Hoe moet ik de ashanger vullen?

U kunt het ashangertje eenvoudig zelf vullen m.b.v. het optioneel verkrijgbare vulsetje. Bij het vulsetje wordt een instructie geleverd hoe u dit zelf kunt doen.

As hangers worden afgesloten met een klein schroefje, een schroefdopje of ze bevatten een losse cilinder waarin u een klein beetje as kunt doen. Indien de ashanger is afgesloten met een klein schroefje dan kunt u de askamer niet met de hand openmaken en heeft u hiervoor een kleine schroevendraaier nodig. U kunt in dat geval ook het optionele schroevendraaiertje bij de ashanger bestellen. Als deze niet nodig is om de askamer te openen dan bieden wij deze ook niet optioneel aan.

Nadat u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de Graveerbare Ashanger Gepolijst Goudkleurig Hart 20mm (RVS) heeft gedaan adviseren wij om de schroefdop van de asbedel met een klein druppeltje lijm vast te zetten.

Tags: hartje voor ketting, goudkleurige hartje met gravure, gepolijst hart 20mm
Meer informatie
Product NaamGraveerbare Ashanger Gepolijst Goudkleurig Hart 20mm (RVS)
Art.nr.asbedel goudkleurig gepolijst hart 20mm (606)
KleurGoudkleurig
MateriaalEdelstaal / RVS
tagshartje voor ketting, goudkleurige hartje met gravure, gepolijst hart 20mm
Graveerbaar / PersonaliseerbaarGraveerbaar, Personaliseerbaar met Tekst, Graveerbaar op beide zijden
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan